|  | 

Uncategorized

Huis opruimen kosten: wat beïnvloedt de prijs?

Om de prijs per kubieke meter van de opslagruimte te berekenen, moet rekening worden gehouden met bepaalde criteria. Hieronder leggen we deze criteria uit.

Toegankelijkheid van de stortplaats

Toegankelijkheid is een zeer belangrijk criterium omdat het de opruimingsprijs bepaalt. Deze bereikbaarheid betreft de afstand tussen de opruimplaats en de vrachtwagens en de bereikbaarheid van de woning of de aanwezigheid van een bovenverdieping. 

De sanitaire voorzieningen van de plaats

Soms is het nodig bij een woningontruiming om speciale uitrusting, zoals een pak en masker, te dragen. Bijvoorbeeld bij een ontruiming na overlijden. De kosten voor het pak wordt ook meegenomen in de prijs.

Het geografische gebied

Voor het bepalen van de prijs per kubieke meter opslag is het geografische gebied van grote invloed. De prijs zal worden aangepast op basis van de prijs voor recyclen in het desbetreffende gebied.

Sorteren en recyclen tijdens het ontruimen

Ook worden de tarieven aangepast op basis van hoeveel er moet worden gesorteerd en gerecycled. Zo gaat het hanteren van een kubieke meter puin en een kubieke meter lege dozen anders aan de hand van wat er weg gaat via recycling en wat niet.

Besparen op de ontruiming

Tijdens de verwijdering wordt het duidelijk dat sommige items nog bruikbaar zijn, hiermee kan u geld besparen. U kunt de kostbaarheden bijvoorbeeld doorverkopen. Wat meubelen betreft, hun prijs op de markt is al een paar jaar gedaald en het zal daarom moeilijk voor je zijn om het na een huisontruiming door te verkopen. Aan de andere kant zou het nog steeds mogelijk zijn om oude meubels uit de jaren 60 en 70 in vintage stijl te koop aan te bieden. Sommige mensen zoeken ze op en zijn bereid ze te kopen, ongeacht de prijs. Voor andere soorten meubelen ontvangen goede doelen en de vuilstort deze. Om bovendien de prijs van het werk te drukken, kunt u, voordat de professionals ingrijpen, al met het werk beginnen. 

huis-opruimen-kosten-wat-beinvloedt-de-prijs

ABOUT THE AUTHOR